A Lollabi webshopban lehetőség biztosítunk számodra késleltetett szállításra is.

A késleltetett szállítás lényege, hogyha az adott vásárlás során a kosarad értéke nem érte el a 12000 Ft.-t, de szeretnél az ingyenes házhozszállítás lehetőségével élni, a kiválasztott termékeket 14 napig foglalhatod, így megvárhatod a következő töltést, ahonnan a számodra tetsző ruhák kiválasztásával a két rendelés együttes összegével kedvezőbb szállítási feltételeket érhetsz el.

A foglaláshoz regisztrációra van szükség, ezt követően a kosaradba rakhatod a kiválasztott termékeket, majd a szállításnál válaszd a "késleltetett szállítás" lehetőségét, ekkor a rendszer ezt lefoglalja számodra és innentől kezdve további 14 napig gyűjtögethetsz, ha azonban a vásárlásra 14 nap után nem kerül sor a rendelésed tartalma törlődik. Ha a késleltetett szállítás típusú csomagot szeretnéd átvenni (akár a 14 nap lejárta előtt), azelőtt hogy elérted volna az ingyenes házhozszállítási határt, akkor küldj egy emailt, és egyeztetjük veled a szállítási módokat. A 14 napon belüli további vásárlások esetén is a késletett szállitás lehetőséget válaszd ki, ezután a megrendelt termékeket összevonva egy rendelésként tudjuk kezelni. Amennyiben a rendelésésed törlődött, a termékek 5 napon belüli újrafoglalására nincs lehetőség.

Fontos megjegyezni, hogy akkor tudjuk számodra garantálni a foglalást, ha ezt a fentebb írt módszerrel megrendelted, ha csak a kosaradban tartod a ruhát, a webshop nem tudja garantálni a ruha elérhetőségét.

Kérjük abban az esetben használd ezt a funkciót amennyiben tényleg szeretnéd az adott termékeket megvásárolni.